Zvezdino dete "preti" crveno-belima u Zadru: "To je vrhunska ekipa, odbrana je ključna"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Očekuje se neizvestan duel

Košarkaši Crvene zvezde gostuju od 17 sati Zadru u meču 7 . kola ABA lige, a svoje viđenje meča dao je srpski košarkaš u redovima domaćina,. Arijan Lakić. 

Lakić je za srpske novinare istakao da njegov tim očekjuje važan meč.

- Mogu da kažem da smo se pripremli kao i prošle godine, ne samo za Zvezdu, već kao i za sve ostale. Mislim da smo spremni za utakmicu. Za prošli meč, nisam samo ja i taj koš zaslužni, ceo tim je igrao dobro. Ako želimo rezultat, mislim da bi trebalo da budemo agresivni u odbrani 40 minuta, a ako dođe u napadu nešto, bilo bi super.

Motivacija kada se igra protiv Zvezde zbog Evrolige, kao i emocije, jer nastupa protiv svog bivšeg kluba, ne izostaju.

- Svakako jeste. To su evroligaške ekipe, nivo više, pa je i motivacija veča. Ali, to je kao i svaka utakmica, Zvezda,. Partizan... Pripremamo se i za trening i za utakmicu, kao da je najbitnija. Moramo da budemo spremni i da se pripremimo kako treba.

Lakić je pratio crveno-bele u Evroligi protiv Barselone i svestaj je umora tima.

- Njima je težak raspored, ali ni nama nije lako. Imamo dosta utakmica u hrvatskoj ligi i ABA ligi. Ta putovanja nisu baš laka. Nije im  lako kada iz aviona dođu na utakmicu. Odbrana je ključna, energija, plus naši navijači, dobro će doći. Ako uhvatmo taj "umor", mislim da će biti dobar rezultat. Zvezda je vrhunska ekipa. Ne možeš se spremiti za jednog igrača - zaključio je on.

Da podsetimo, dan pre meča huligani Zadra su napali dva srpska novinara i člana Upravnog odbora Zvezde i njegovog prijatelja u dva odvojena incidenta u gradu, a posle napada, usledio je niz saopštenja Crvene zvezde, ali i BA lige, kao i policije tog grada.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    12. novembar 2023 | 13:23

    Mali ustasa ostani onda kod njih i nemoj se nikad vise vracati u Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA