Borac oborio Studente na ispitu u Čačku: Kamenjaš jedini "položio", uhvatio neverovatnih 20 skokova!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čačani su imali četiri dvocifrena igrača

Košarkaši Borca iz Čačka ostvarili su pobedu na otvaranju 7. kola ABA lige na domaćem terenu protiv Studentskog centra, a pošto su odigrali zaista odličnu treću deonicu u kojoj su zaustavili crnogorski tim na svega devet poena - 87:76.

Ono što je potpuno zasenilo sve jeste učinak neverovatnog Kenana Kamenjaša koji je uhvatio naredalnih 20 skokova. Imao je devet defanzivnih i 11 ofanzivnih, a postigao je i 16 poena. To je definitivno jedan od najboljih učinaka kada je reč o uhvaćenim loptama na pojedinačnom meču ABA lige.

Borac sa druge strane je imao dosta raspoloženih košarkaša, pa je tako Ronald Segu dao 17 poena, Tajler Birts je dodao 16, dok su Bojan Tomašević i sjajni Aleksa Uskoković završili na po 15 poena.

Presudila je sjajna treća deonica koju je Borac dobio sa 21:9 i tako stavio tačku na sva dešavanja. Studenti u poslednjih 10 minuta nisu uspeli da priprete.

Borcu je ovo treća pobeda u ovoj sezoni ABA lige i sada su na skoru 3-4, dok je sa druge strane Studentski centar na 4-3.

(Telegraf.rs)

Video: Giedraitis otkrio šta je ključ pobede protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA