Jam Madar prvi put protiv Partizana od neslavnog rastanka: Kako će ga Grobari dočekati?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 17

Biće ovo prvi susret navijača Partizana i izraelskog reprezentativca od njegovog napuštanja crno-belih tokom leta

Košarkaši Partizana od 20.30 u Areni dočekuju Fenerbahče u 7. kolu Evrolige, a ovaj meč će biti poseban i to zbog činjenice da u turskom klubu igra Jam Madar, izraelski reprezentativac koji je poslednje dve sezone nosio dres Partizana i koji se sa crno-belima nije rastao na najlepši način.

Partizan je nakon tog transfera čak ušao i u otvoreni rat sa košarkaškim agentom Miškom Ražnatovićem, koji je zastupao igrača, a navijači su Madara žestoko vređali i prozivali na društvenim mrežama da je izdajnik.

Sudeći po atmosferi na društvenim mrežama, vreme nije zalečilo ranu i mnogi Grobari smatraju da ih je Madar izdao, a očigledno mu se priprema "vruć" doček u Areni.

Na mnogim popularnim stranicama navijača Partizana prednjače komentari u kojima su uvrede na račun Madara.

Isti komentari mogu se naći i na objavama zvanične stranice KK Partizan.

Madar je u Partizanu proveo dve sezone, u crno-belom taboru su imali velike planove za njega ove sezone, ali je on na kraju završio u redovima ekipe koju predvodi kum Željka Obradovića, Dimitris Itudis.

On ove sezone prosečno postiže 7,4 poena uz 1,6 skokova i 1,8 asistencija, kao i 1,2 ukradene lopte po meču u Evroligi i prosečan indeks po utakmici mu je okruglo osam.

Sudeći po ambijentu, bićemo svedoci one izreke kako od ljubavi do mržnje ima malo.

Kako će taj ambijent uticati na Madara, videćemo od 20.30.

Fenerbahče je inače ozbiljno oslabljen za ovaj meč, jer prema poslednjim informacijama Itudis neće moći da računa na Dešona Pjera, Sertača Šanlija, Nika Kalatesa i Marka Gudurića.

To će sasvim sigurno Madaru ostaviti više prostora i minuta na parketu.

Nema sumnje da će i njemu emocije biti pomešane i zbog povratka u Arenu, zbog igranja protiv kluba u kojem je proveo dve sjajne godine, ali i zbog dočeka navijača na kakav nije navikao.

Doduše, ima i navijača koji pozivaju da se Madar dočeka aplauzima kao Partizanovo dete. Neki smatraju da će hala biti podeljena kada je u pitanju odnos prema izraelskom reprezentativcu.

Odgovor na to ćemo dobiti u četvrtak od 20.30 u Areni.

(Telegraf.rs)

Video: Plej Partizana Pi Džej Doužer o meču sa Fenerom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BWA

    9. novembar 2023 | 10:37

    Bertrans,Veseli....Lesor kada dodje bili su i bice docekuje najlepse,a ovaj ce biti docekan u skladu sa njegovim postupcima.

  • majda

    9. novembar 2023 | 12:17

    grobari su gospoda i docekati Madara kako treba..ne zaborqavite da je sudjelovao u rusenja albanskog projekta u srbiji..prema tome mo mka docekati kako treba a znamo ko ga je odveo i ko radi protiv partizana..budimo ljudi nismo navijaci malog albanskog kluba..

  • Gazi

    9. novembar 2023 | 11:15

    Ima da pokaze Partizanu put do fenjer pozicije,zna vrlo dobro da je Partizan lazna ekipa s podrskom Evro lige sa sudijama uz pomoc Bodiroge. Uzmi Zeljko Evro Tituluuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA