Košarkaš Partizana imao sudar u Beogradu: Ovo su detalji nezgode

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Na sreću, bez ikakvih posledica

Košarkaši Partizana su odradili trening pred meč sa Fenerbahčeom, dok je jedan od njihovih igrača doživeo i mali peh odmah nakon istog. Naime, na Instagram stranici "Moj Beograd", pojavila se i slika na kojoj se vidi kako je centar crno-belih imao sudar.

Radi se o Alenu Smailagiću, centru Partizana, koji je očigledno bio akter jednog "čukanja" u Bulevaru Mihajla Pupina, gde nisu viđene nikakve ozbiljnije štete.

Koliko se može videti sa slike, došlo je do malog čukanja, te nema povređenih, niti ozbiljnije materijalne štete na automobililma

Alen Smailagić, KK Partizan Foto: Instagram / moj_beo_grad

Kako Telegraf saznaje, Smailagić nije bio kriv u ovoj slučaju, pošto je drugi vozač bio taj koji je zakočio na zeleno, te su se ubrzo nagodili i rešili sve bez intervencije policije.

(Telegraf.rs)

Video: Smailagić uči Doužera fudbalskim trikovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    8. novembar 2023 | 19:28

    On je kriv, nije bitno što je gospodin ispred zakocio.

  • Sanja

    8. novembar 2023 | 19:03

    Ovom čoveku treba neka baba da obaje protiv uroka . Prvo bolest, pa povreda u Splitu , pa sad udes. Neko ga ozbiljno urekao . 🙂

  • Srba

    8. novembar 2023 | 21:42

    Smajli je ostao na mestu nezgode nije napustio lice mesta kao sto je to uradio cuveni "mister" uz izgovor zurim na trening pa je nakon toga sa stadiona poslao drugu osobu sa tim automobilom na mesto nezgode kako bi se vrsio uvidjaj. O tome su pisali svi portali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA