Rajaković nadoknadio -22 i nadmudrio Grega Popoviča za prvu pobedu u gostima

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Torondo bolji od San Antonija posle produžetka

Srpski stručnjak Darko Rajaković zabeležio je svoju prvu gostujuću pobedu ove sezone u NBA ligi, jer je sa svojim Torontom slavio protiv San Antonija rezultatom 123:116!

I to posle produžetka, iako su u jednom trenutku imali 22 poena zaostatka. Pri rezultatu 110:108 za Sparse, Toronto j preko Šrudera imao otvoren šut za pobedu. Lopta nije ušla, ali je posle ofanzivnog skoka rezultat na semaforu bio 110:110, na 1.2 sekunde do kraja.

Šruder i Anuobi su imali po 24 poena, dok je Skoti Barns sa 30 poena i 11 skokova bio najefikasniji u redovima Reptorsa. Pomogao im je Džejkob Poeltl sa 16 poena i 10 skokova.

- Nismo igrali drugačije igre u drugom poluvremenu. Samo naše namere i koliko smo agresivno to radili u drugom poluvremenu dali su nam šansu - rekao je Rajaković posle meča.

Keldon Džonson je sa 26 poena bio najbolji u redovima Sparsa, Kolins je dodao 21 poen i 11 skokova, ali svi pričaju o rukiju Viktoru Vembenjami koji je imao 20 poena, devet skokova i čak pet blokada.

- Previsok je. Previše je visok - rekao je Anunobi uz osmeh o Francuzu.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA