Navijači Zvezde pogrdno skandirali sudiji Damiru Javoru nezadovoljni njegovim odlukama protiv Budućnosti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Slovenački arbitar bio u centru pažnje

Košarkaši Crvene zvezde igraju utakmicu 6. kola ABA lige protiv Budućnosti iz Podgorice. Posle ubedljive prednosti iz prvog poluvremena i sa početka treće deonice, gosti su se vratili na samo posed minusa u jednom momentu.

Prilikom jednog prodora, Stefan Lazarević je izborio faul, a košarkaši Crvene zvezde su se bunili smatrajući da treba da budu priznata i dva poena zbog silazne putanje.

Ipak, glavni sudija ovog meča, Damir Javor iz Slovenije presudio je da o tome nema govora, pa su usledili i gromoglasni zvižduci sa tribina i pogrdna skandiranja na njegovo ime.

Počeli su navijači da mu viču "s*saj Javore", a slovenački sudija već je kroz neke prethodne mečeve bio u nemilosti pristalica sa tribina.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku sa početka vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Nova magija Jaga i Tea: Asistencija iza leđa, pa trojka kao kap

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    5. novembar 2023 | 21:08

    Pa kad buducnost ima domacinsko sudjenje kao gost, sta ce tek u Podgorici da radi. Ne gledaju snimak da li je Lazarevic polozio na tablu kod faula i blokade, ne sude faulove na Nedovicu i Teu nakon pika gde ih konstantno fauliraju u prodoru.

  • фамилија

    5. novembar 2023 | 20:53

    Мајдов је узео злато на европском такмичењу, направите вест о томе

  • Marko

    5. novembar 2023 | 21:54

    Sad neka kazna?? Ili to samo kad navijači Partizana "pogrdno" skandiraju ide kazna?? Očekujem sutra gospodina zvanog "saopštenje" u jutarnjem programu njegove druge kuće tv Prva 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA