Jusup posle poraza od Mege i "onom" faulu na Topiću: "Ja mislim da nije bilo namerno..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Trener Zadra je drugačije video

Košarkaši Mege su slavili protiv Zadra u utakmici šestog kola ABA lige sa 91:81, u jednom jako, jako zanimljivom meču gde je viđena i drama na kraju. Beogradska ekipa je imala +19, ispustila je to, a onda se sve rešavalo na kraju.

Heroj utakmice bio je Nikola Topić koji je vezao svojih 10 poena na kraju, te je bio i najbolji pojedinac ovog meča.

Posle meča, trener Zadra, Danijel Jusup, dao je i svoje viđenje utakmice.

- Što se tiče utakmice, makar sa naše strane, mi smo odigrali dva različita poluvremena, prvo gde smo bili inhibirani, defanzivno smo bili loši, bili smo daleko od ljudi, dozovljavali smo da razviju pas igru i dolaze do šuteva, pa mi se to nije svidelo, međutim, u drugom poluvremenu smo prišli, podigli agresivnost i došli smo do nekih šansi, naterali smo Megu da pasovi nisu pravovremeni i da su šutevi malo teži i to se odrazilo na procenat šuta. Oni su na kraju prvog poluvremena imali 7/11 šut za tri poena. Imali smo šansu da dobijemo utakmicu, lopta od Lakića na dva razlike za nas je izašla iz koša, da smo to pogodili, utakmica bi otišla u drugom smeru, čestitam Megi na pobedi - rekao je Jusup.

On je upitan i o onom faulu Arijana Lakića.

- Znate kako, promašili smo onaj šut, pa smo napravili, meni se učinilo da nije nameran faul, da je takva nekakva odluka demorališe ekipu, možda nismo psihološki do kraja izdržali, jedna ili dve bizarne odluke uticali na raspoloženje ekipe i to se odrazilo na rezultat.

(Telegraf.rs)

Video: Sraman start igrača Zadra nad Nikolom Topićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦🏻‍♂️

    5. novembar 2023 | 14:55

    Naravno da nije bio nameran faul, ali se svira kao nameran jer su takva pravila. Isto kao sto je na "iskustvo" dobio posle i onaj faul.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA