Nikola Vučević svojom izjavom zagolicao maštu navijača Zvezde: "Nikad ne reci nikad, ko zna..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fantastični centar poseduje višegodišnje NBA iskustvo

Nedavno je započela nova NBA sezona, a svoja očekivanja izneo je i Nikola Vučević. Ovaj 33-godišnji košarkaš je u opsežnom intervjuu za Indeks govorio o očekivanjima u aktuelnoj sezoni, da bi se u jednom momentu dodatkao i mogućeg prelaska u redove Crvene zvezde.

Naime, godinama unazad se pominje prelazak crnogorskog centra u redove kluba sa Malog Kalemegdana, a sada je otklonio i svaku dilemu i stavio tačku na nagađanja.

Sadašnji košarkaš Čikaga je istakao da rado pogleda Evroligu, te da povratak u Zvezdu za sada nije opcija.

- Rado pogledam Evroligu, ali nisam siguran da je povratak moguć. Često me pitaju to u Čikagu. Ovde je jaka srpska zajednica i dobar deo njih navija za Zvezdu. Stalno me mole da odem u Crvenu zvezdu, ali nisam siguran da je to izvodljivo. Planiram da igram još dugo - započeo je Vučević.

Naveo je da bi pre završio karijeru nego  izabrao povratak u Evropu.

- Iz današnje perspektive mislim da bih pre završio karijeru nego izabrao povratak u Evropu. Da me neko pogrešno ne shvati, ne potcenjujem Zvezdu ni bilo koji drugi evropski klub, ali godine su tu, nisam više isti igrač. Kada bih se vratio, mislim da ne bih bio na pravom nivou, a ne želim da na kraju karijere pokvarim učinak - nastavio je crnogorski centar.

Ipak, za kraj izlaganja, ostavio je prostora za razmišljanje, te razgalio maštu navijača crveno-belih.

- U Evropi se igra drugačije i trebalo bi da se prilagodim, a to je puno teže kad si stariji. Međutim, nikad ne reci nikad, ko zna, možda jednog dana promenim mišljenje - završio je Nikola Vučević.

Podsećanja radi, crnogorski centar je isticao da je veliki navijač Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: NBA zvezda u Pioniru, gleda meč Zvezde i Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA