≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evrokup: Alimpijević sa Bešiktašom produžio niz pobeda, poraz Budućnosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pariz i Gran Kanarija zadržali maksimalne učinke

  • 0
dušan alimpijević Foto: MN Press

Peto kolo Evrokupa kompletirano je utakmicama odigranim u sredu u veče, koje su obeležili Pariz i Gran Kanarija.

Obe ekipe su ostale na liderskim pozicijama u svojim grupama sa maksimalnim skorom 5-0. Francuzi su u Rigi pobedili ukrajinski Prometej 96:79  uz 20 poena Hifija i 12 uz 11 skokova Kracera, dok je španski predstavnik kod kuće porazio tim Nenada Čanka Lijetkabelis 88:77.

Salvo je na tom susretu postigao 15 poena, Valinskas na drugoj strani uzvratio sa 17. "Čast" srpskih trenera ipak je odbranio Dušan Alimpijević.

Njegov Bešiktaš je do učinka 4-1 došao preko Venecije 74:68 zahvaljujući najviše učinku Mičela (15 poena), ali i Dereka Nidema koji je dao 13 uz 6 asistencija.

Izdvajamo i odličnu partiju Dušana Miletića u opremi Slaska, međutim nakon produžetka njegov tim je izgubio od Ulma u Nemačkoj 108:103. Bivši centar Partizana je ubacio  17 poena uz 4 skoka i 5 asistencija.

U preostala dva meča Kluž je u gostima savladao Aris 61:59, dok je podgorička Budućnost usled odličnog meča Risašea (21 poen) poražena od Burga 78:73. Brendon Pol je za goste ubacio 16. Crnogorski tim trenutno ima skor 2-3.

(Telegraf.rs)

Video: Alimpijević slavi istorijski uspeh: Peva sa navijačima posle plsmana u finale Evrokupa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA