Panter udario Avramovića tokom davanja izjave, Aleksa potom uradio nešto neočekivano

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

U timu vlada dobra atmosfera

Košarkaši Partizana su drugi put u poslednjih nekoliko dana pobedili Crvenu zvezdu (98:87) i tako pokazali da je nešto slabija forma ipak period u prošlosti.

Sjajna igra tokom maltene 30 od 40 minuta utakmice značila je i izjednačenje na tabeli ABA lige sa crveno-belima, pa sada obe ekipe baš kao i Igokee imaju skor 4-1, dok je Budućnost prva sa 5-0.

Atmosfera u crno-belom taboru je i tokom čitave prošle sezone bila sjajna, samim tim ni sada nema mnogo izuzetaka i pored nekoliko odlazaka i dolazaka u klub. To dokazuje i situacija posle meča.

Jedan od dvojice poenterski najboljih igrača na utakmici Aleksa Avramović je davao izjavi za klupski sajt kada mu je sa leđ prišao Kevin Panter i udario ga po vratu.

Naravno, u pitanju je bila samo šala propraćena kroz osmeh, ali to je bilo dovoljno kako bi se Aleksa zbunio i umesto na srpskom nastavio da priča na engleskom. Ubrzo je shvatio šta je uradio i ipak dao izjavu na našem jeziku.

Kako je sve izgledalo možete videti u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović i Nedović se pokidali od smeha posle derbija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA