Skočio sa jedne, zakucao sa druge strane obruča: Novo NBA čudovište već počelo da hara!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Viktor Vembanjama već pokazuje zbog čega je bio prvi pik na NBA draftu

Slavili su navijači San Antonio Sparsa kada su dobili pravo na prvog pika kao da su osvojili titulu, znajući kakvog će bisera moći da izaberu i dovedu u svoj klub.

Svi su znali da će francusko čudo od deteta, Viktor Vembanjama biti prvi pik i tako je i bilo.

San Antonio nije propustio zicer da dobije novu zver i novog vanzemaljca ili čudovište, kako ga mnogi zovu, zbog neverovatnih fizičkih predispozicija.

On je već u prve dve utakmice pokazao navijačima delić svog talenta i šta mogu da očekuju od njega. Div od 19 godina, visok 224 cm, koji zakucava, šutira trojke, blokira i neverovatno je brz za svoju visinu, imao je u prvoj utakmici 19 poena uz 5 skokova, 2 asistencije i jednu blokadu, a već na drugoj je popravio učinak i dao je 21 poen uz 12 skokova, i po tri ukradene lopte i tri blokade.

Ono što je takođe prikazao je neverovatan odraz i skok. Mnogi smatraju da je nemoguće čuvati ga jer, kada se odrazi toliko, a uz to je i visok 224 cm, to je nemoguće braniti.

Takođe i kada se zaleti ka košu je nemilosrdan, a verovatno će tek biti kako bude sticao iskustvo i kako bude nabio masu i mišiće, jer i dalje deluje mršavo za svoju visinu, jer ima 95 kilograma.

Sada je imao i jedno brutalno zakucavanje na meču protiv Hjustona, kada se odrazio sa jedne strane, pa zakucao na drugu i digao halu na noge.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Pi Džej Doužer o Jokićevim savetima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    28. oktobar 2023 | 14:14

    Izgubiti ce Na brzini kretanja kad mu povecaju tezinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA