Panteri upisali drugu pobedu u ABA ligi: Beson i Pavićević “poleteli” i srušili Splićane u Železniku

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Relativno lako je FMP stigao do trijumfa na otvaranju kola

Košarkaši FMP-a ostvarili su svoju drugu pobedu ove sezone u regionalnoj ABA ligi, pošto su na otvaranju petog kola u Železniku savladali Split 84:66.

Od početka do kraja je kontrola rezultata bila u rukama Pantera, koji su na krilima Iga Besona stigli do dvocifrene razlike koju su potom održavali kroz veći deo meča.

Utakmica je krenula sasvim dobro šuterski sa obe strane. Panteri su uhvatili dobar ritam i vrlo brzo su stigli do plusa koji je Split u jednom momentu anulirao, ali koji se vrlo brzo vratio na stranu domaćina.

Drugi kvartal je već doneo samouverenije domaćine, koji su imali i +15, a na odmor su otišli sa viškom od 13 poena.

Split se potom probudio, uspeo je tokom treće deonice da smanji i na jednocifren minus, što je iskusno trojkom presekao domaći tim preko Ašćerića. Panteri su i u poslednju deonicu ušli sa skoro dvocifrenim plusom.

Split se potom borio da se vrati i učini meč zanimljivijim, imali su par šansi to i da urade, ali je pobeda ipak ostala u rukama FMP-a.

FMP je sada na skoru 2-3, a u narednom kolu gostuje u Laktašima protiv Igokee, dok Splićani igraju sa Partizanom kod kuće.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA