Šek O’Nil na srpskom ponavljao Jokiću da ga voli: Reakcija srpskog asa će vas oduševiti!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Legendarni košarkaš oduševio Džokera

Košarkaši Denver Nagetsa porazili su Los Anđeles Lejkerse 119:107 na početku nove NBA sezone i na krilima Nikole Jokića uspešno otvorili prvu kampanju ikada u kojoj će biti branioci pehara.

MVP finala iz prethodne takmičarske godine je tripl-dablom srušio Lebrona i Dejvisa, pogodio trojku koja je verovatno bila ključna, a posle meča je dobio i vrlo snažnu poruku od legendarnog košarkaša.

Šek O’Nil je u svom standardnom društvu sa Čarlsom Barklijem i ostatkom ekipe bio u Denveru i u emisiji uživo pred pristalicama aktuelnog šampiona popričao sa Jokićem.

Nekadašnji legendarni igrač upravo Lejkersa je na vrlo simpatičan način poručio najboljem u ligi u poslednjih nekoliko godina da ga voli i to na srpskom jeziku.

Nije prestajao da izgovara "Volim te" nekoliko desetina sekundi, nakon čega je Nikola uzvratio da i on voli njega, mada je kasnije u nešt o komičnijem tonu Šeku poručio da smisli nešto novo.

Publika je takođe u momentima na srpskom izjavila ljubav našem asu.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istorija

    25. oktobar 2023 | 04:46

    Šeki je Srbin i razume i priča perfektno srpski jezik. Njemu je deda bio imigranat u Americi koji je rođen u Srbiji mesto kod Aleksinca kao i otac pradeda mu je došao iz Zimbabvea u Srbiju to je bila prva tura imigranata. Njegovo pravo ime je Šeki Onilović.

  • Uki

    25. oktobar 2023 | 09:53

    Pa i mi ćemo da ga volimo kada obuče srpski dres i igra za REPREZENTACIJU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA