Jokiću postavili lična pitanja, otvorio se kao nikad: Evo šta mu znače prsten, porodica i gestikulacija

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpski košarkaš je objasnio svoje rituale

Utakmicom Denver Nagetsa, koje predvodi Nikola Jokić, i Los Anđeles Lejkersa, u noći između utorka i srede od 1.30 počinje nova sezona NBA lige!

Pred prvi meč i sam početak sezone, Nikola Jokić je govorio o nekim svojim rutinama, a jedna od njih je i venčani prsten od kojeg se ne odvaja. Naime, Jokić za svaki meč, vezuje prsten za pertle i nosi g ana patikama.

- Počelo je kada sam se oženio. Skinem prsten, vežem ga za levu patiku. Imam venčani prsten tu, jer predstavlja porodicu, nešto što mi je bitno. Uvek su uz mene i želim da im pružim ljubav.

Potom, Jokić je objasnio i poljupce i gsestikulaciju koju ima posle meča.

- Da, šaljem poljupce porodici. Oni su ovde na svakom meču, u plej-ofu. Akada pokažem prstom na šaku, to je zbog pesme. To je srpka pesma o ježu koji ide da spava. Uzeo sam je od Ogija, trenera Denvera. On i njegova supruga su to pevali mojoj ćerkici i ona je obratila pažnju. I, to sam ukrao. Da imam porodicu uz mene, to niko ne može da mi ukrade.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA