Totalni raspad Alimpijevićevog Bešiktaša: Imali +7 na 45 sekundi do kraja, na kraju doživeli tešku blamažu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Može se reći i užasno odigrana završnica turskog kluba protiv Volvsa u Litvaniji

Za rubriku verovali ili ne. Košarkaši Bešiktaša koje vodi Dušan Alimpijević uspeli su da izgube utakmicu u kojoj su imali +7 (80:87) na 45 sekundi do kraja. Junaci večeri su Vulvsi iz Viljnusa koji su zadali srpskom stručnjaku jako bolan udarac - 90:88.

Prosto je neverovatan rasplet događaja koji je doveo do ovakvog epiloga. Posle pogođenog jednog bacanja Džone Metjuza na 45 sekundi do kraja delovalo je da je sve rešeno, međutim...

Trojku je potom na 19 sekundi do kraja postigao Eigirdas Žukauskas, a Litvanci su očekivano brzo pravili faul. Metju Mičel je pogodio samo jedno od dva bacanja.

Pet sekundi kasnije -  nova trojka za Vulvse, ovoga puta Trešona Trumana i da sve bude gore i crnje za Alimpijevića, uz faul. Trešon je pogodio i dodatno bacanje.

Usledila je nova katastrofalna reakcija Turaka i izgubljena lopta Berka Ugurlua, da bi nakon nje Trešon Truman doneo i prednost Litvancima.

Nisu vredeli ni tajmauti Alimpijeviću, jer je Džona Metjuz promašio šut za dva poena, da bi potom Eigirdas Žukauskas pogodio jedno bacanje i postavio konačan rezultat.

Može se reći da srpski stručnjak sigurno neće biti u milosti navijača, ali i vlasnika kluba, a već na nekim prethodnim mečevima videli smo i razne performanse na tribinama gde je u centru pažnje bio naš trener.

Posle ovog rezultata, Vulvsi su stigli do prve pobede i sada su na 1-2, dok Bešiktaš ima 3-1 i ovo im je prvi neuspeh u Evrokupu.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Mege priznao: Navijač sam Partizana, žao mi je što su izgubili, ali mi je drago zbog Mege

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA