Velike reči legende hrvatske košarke o Megi: "Svakog normalnog ljubitelja ne mogu ostaviti ravnodušnim"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aco Petrović je očigledno pomno pratio dešavanja iz Hale sportova

Košarkaši Mege oduševili su čitav region, pošto su u utakmici 4. kola ABA lige uspeli da savladaju učesnika Evrolige, ekipu Partizana na domaćem terenu u Hali sportova na Novom Beogradu - 88:86.

Vodili su sa +20 sredinom treće četvrtine, a na kraju je presudio autokoš koji je postigao Uroš Trifunović bukvalno u poslednjoj desetinci uz zvuk sirene, što je uslovilo ogromno slavlje momaka u ružičastim dresovima.

To nije ostavilo ravnodušnog čak ni veliku legendu hrvatske košarke, Aca Petrovića, koji je pomno pratio dešavanja u Hali sportova na Novom Beogradu. Tako je komentarisao sva dešavanja na Tviteru.

- Način na koji igraju Megini klinci je jednostavno sjajan i svakog normalnog ljubitelja košarke ne može ostaviti ravnodušnim. Isto tako sa njima raste i trener Marko Barać koji na samom dolasku u Megu nije izgledao obećavajuće - napisao je Petrović.

Iako je jedan od korisnika pokušao da diskredituje košarkaše Mege, vrlo brzo je stigao novi brutalan odgovor Petrovića, koji je rekao da treba ceniti sve što ovi mladi košarkaši rade.

- Naravno da se u ovakvim utakmicama pita Partizan, ali je moja namera ovde da pohvalim klince od 18, 19, 20 godina koji su skinuli evroligaški skalp - jasno je naglasio Petrović.

(Telegraf.rs)

Video: Kapiten Mege: Sreća prati hrabre, a mi smo to bili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA