Kapiten Mege spustio slušalicu Partizanu: Preuzeo Đokovićevu proslavu posle drame, pripisan mu pobednički koš

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Pravila kažu da se svaki autokoš pripisuje kapitenu protivničke ekipe, što je u ovom slučaju bio Uroš Plavšić

Košarkaši Mege uspeli su sinoć posle velike drame da savladaju Partizan. Iako su vodili sa +20 sredinom treće četvrtine, na kraju je sve moralo da se rešava u bukvalno poslednjim desetinkama, kada je Uroš Trifunović posle prodora Nikole Topića dirao loptu i postigao autokoš koji je doneo pobedu mladom i talentovanom timu.

Zasmetao je na tom skoku Trifunoviću kapiten Mege, sjajni Uroš Plavšić, koji je juče postigao 15 poena uz šest skokova i jednu asistenciju. Interesantno je da je njemu pripisan pobednički autokoš koji je postigao košarkaš Partizana.

Pravila kažu da se svaki autokoš pripisuje upravo kapitenu protivničke ekipe, a Uroš je svojom borbenošću na skoku u tom momentu na kraju krajeva i zaslužio da preuzme na sebe ta dva poena.

Nakon što je sudija Damir Javor ustanovio da je sve bilo po propisima, usledila je burna i velika proslava Mege, a najupečatljiviji je ponovo bio rođeni Ivanjičanin.

On je prilikom poslave napravio gest rukom kako spušta slušalicu ekipi Partizana, a na sličan način je nedavno slavio i naš najbolji teniser Novak Đoković. On je to uradio kao odgovor na proslavu Bena Šeltona, koji ga je "pozivao" prilikom polufinalnog meča na US Openu.

Fotografije su postale viralne i masovno su se delile na društvenim mrežama od sinoćnjeg meča, a centar Mege će ovaj meč zasigurno pamtiti čitavog života.

(Telegraf.rs)

Video: Kapiten Mege: Sreća prati hrabre, a mi smo to bili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer

    24. oktobar 2023 | 17:07

    Jel proverio rumenko da li je slušalica spuštena?

  • STOJKE

    24. oktobar 2023 | 16:26

    E sad ovako,Nole to kad uradi ima kredibilitet za to,jer je najbolji u tenisu ikad,i nema boljeg. A ovaj lik kad to uradi izgleda presmešno,jer prvo nikad neće osvojiti ABA ligu,ali nikad,a drugo nisu oni pobedili Partizan nego je Partizan sam sebe pobedio svojom očajnom igrom. A o Evroligi ovaj telefonista može samo da sanja. Tako da je smešan ko bioskop.

  • Juju

    24. oktobar 2023 | 17:17

    Ko visoko leti taj nisko pada :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA