Bivši prvi pik NBA drafta "Dončić nije najbolji igrač Dalasa, ne bi mogao da čuva Irvinga 1na1"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Martin potcenjuje Luku u novoj izjavi

Bivši prvi izbor na draftu, Kenjon Martin, nedavno je izrazio svoje kritike prema Luki Dončiću pred početak nove NBA sezone.

Martin je izjavio da slovenački reprezentativac nije najbolji igrač u ekipi Dalas Maveriksa, posebno kritikujući njegovu igru u odbrani.

- On je četvrti najbolji igrač u ligi, u MVP diskusiji je, ali po mom mišljenju nije najbolji igrač u svom timu. Ako bi igrali jedan na jedan i Kajri dobije prvi loptu, Luka je možda ne bi ni dotakao, on ne može da čuva ni stalak za kameru - izjavio je Kenjon Martin.

Prema njegovom mišljenju, ako bi se igrala jedan-na-jedan utakmica i Kajri Irving bi dobio prvu priliku za napad, Dončić možda ne bi ni imao priliku da ga zaustavi, sugerišući da nije jak u odbrani.

- Da li je Luka dobar za tim? Jeste. Ali, ako brojevi koje imaš na kraju ne donesu nešto, onda su to samo brojevi. Pravi košarkaški ljudi, koji gledamo ko si i šta radiš, gledamo Kajrija i kažemo 'taj je' - dodaje Martin.

Dalas Maveriksi, sa Dončićem i Irvingom, započinju novu sezonu i igraju protiv San Antonio Sparsa 26. oktobra u 03:30 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Još jedno loše veče za Dončića: Umoran sam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA