≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kecmanović u polufinalu turnira u Stokholmu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser će igrati za finale

  • 0
Miomir Kecmanović Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Miomir Kecmanović će treći put ove sezone igrati u polufinalu ATP turnira, pošto je savladao domaćeg tenisera Elijasa Imera, koji je zbog povrede predao meč pri rezultatu 6:0, 3:2.

Miomir je bez izgubljenog gema dobio početni set i već tada je bilo jasno da je sve pod njegovom kontrolom. Potom, protivnik je morao da preda meč.

- Nije bilo nimalo lako. Kada vidite da se rival muči, teško je ostati koncentrisan. Želim mu brz oporavak i da se što pre vrati na teren. Pokušavao sam da igram dobro iako on nije mogao da se kreće. Dobro igram ove nedelje, znatno bolje nego ranije. Nadam se da ću tako nastupiti i u polufinalu. Bilo je teško protiv Kotova u prethodnom međusobnom susretu, nadam se pobedi", rekao je Kecmanović posle meča.

Da podsetimo, u drugom deu kostura u 1/4 finalu Laslo Đere se sastaje sa Tomasom Mahačem. Ako Đere slavi, postoji mogućnost da gledamo srpsko finale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA