Dušan Alimpijević doživeo pakao u Turskoj: Navijači bivšeg kluba ga žustro vređali i posvetili mu transparent

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Srpski trener nije prošao najbolje u ovom gradu

Srpski trener, Dušan Alimpijević, odlučio je ovog leta da promeni klub i posle tri godine u Bursasporu ode put Bešiktaša, što se nije toliko svidelo navijačima ovog kluba. Njegov novi klub, Bešiktaš, gostovao je bivšem timu, a pažnja je bila usmerena ka tribinama.

Bez obzira na to šta je Alimpijević uradio sa Bursom (igrao finale Evrokupa), njemu navijači nisu oprostili to što je otišao u jednog od najvećih rivala.

Kao prvo, navijači su ištampali novčanice od po 100 dolara, na kojima se nalazi lik Dušana Aliimpijevića, dok su i na tribnama raširili ogroman transparent na kom se nalaze Alimpijević, kome se vidi da razmišlja o "dinarima", kao i Derek Nidam, košarkaš Burse koji je prešao u Bešiktaš, dok je tu i Nedim Jukel, generalni menadžer Burse, koji danas radi u Bešiktašu.

Međutim, čak ni to nije bilo sve.

Navijači su besramno tokom čitavog meča prozivali Alimpijevića, zviždali su, pričali svašta, a na kraju samog meča je umalo došlo i do sukoba.

Dok je Alimpijević bio na terenu, prišao mu je njegov bivši igrač Omer Utiku, gde baš nije bilo jasno šta se tačno desilo, ali je viđena i reakcija srpskog trenera, koji je umalo ušao u sukob s ovim igračem.

(Telegraf.rs)

Video: Alimpijević za Telegraf otkrio istinu o pričama da preuzima Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    15. oktobar 2023 | 11:45

    Vratite coveka u Zvezdu a pomocni neka mu ostane Ivanovic ako ga Covic toliko voli.

  • C

    15. oktobar 2023 | 11:29

    To je doziveo i u Zvezdi nista cudno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA