Američki novinar napao Jokićevog trenera i Denver: "Oni su greška u istorijskim knjigama, biće zaboravljeni!"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Sramna izjava američkog novinara

Nikola Jokić je u ligu ušao kao 41. pik druge runde na NBA draftu 2014. godine, biran od strane Denver Nagetsa. Na samom startu karijere je morao da se bori za minute i ulogu sa Jusufom Nurkićem i tu je ostvario prvu pobedu.

Njegov talenat je prepoznao trener, tada mlad i ne preterano iskusan trener, Majk Meloun, koji mu je našao mesto, ulogu i dao svoje poverenje tako što je trejdovao Nurkića iz ekipe da bi Jokiću stvorio prostor da pokaže svoj pun potencijal.

To je bila najbolja odluka njegove karijere, dobio je kroz par godina najboljeg centra i igrača na svetu, dvostrukog (ako pitate većinu - trostrukog) MVP-a lige i sa njim je osvojio prvi NBA prsten u istoriji kluba.

Međutim, ta činjenica nije dovoljna nekim ljudima, pa se pojavio novinar koji je veličinu Lebrona Džejmsa morao da pokaže kroz spuštanje karijere Majka Melouna i uspeha Nagetsa.

- Majkl Meloun je imao jednu uspešnu sezonu, Lebron može da vam da, znate i sami šta... Meloun će biti nebitno, pogrešno ime u istorijskim knjigama NBA lige. Osvojio je jednu titulu, možda uzme i drugu, ali biće zaboravljen. I on i njegovi Denver Nagetsi, za razliku od Lebrona Džejmsa - rekao je novinar u emisiji Andispjuted kod Skipa Bejlesa.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić davao izjavu pred Makabi, a Smailagić mu je dobacio: "Pomeni mene, pomeni mene..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monarh

    5. oktobar 2023 | 09:19

    Kompleksi su cudo nevidjeno

  • supergnu

    5. oktobar 2023 | 15:14

    Da je rekao MJ pa ajde ali lebron? Lik kome su ubacivali po 6-7 all star igraca u tim da bi nekako na silu i uz sudije stigao Jordana. Lik je smesan kao pojava...🤷🤷🤷😂😂😂🥳🥳🥳

  • Коко Бил

    5. oktobar 2023 | 14:42

    Једноставно, дечко је расиста...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA