Nikolu Jokića pitali da li će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama, evo šta je on odgovorio: "Prijatelju..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 76

Sledi čekanje...

Ekipa Denver Nagetsa je započela pripreme za novu sezonu NBA lige, gde će braniti prsten osvojen prethodne sezone, kada su u velikom finalu savladali Majami Hit sa 4:1, uz neverovatne partije Nikole Jokić, koji je zaradio i nagradu namenjenu najkorisnijem igraču ovog finala.

Srpski košarkaš je nakon tog prstena odlučio da iskoristi pauzu i da odmori u Srbiji, u svom Somboru, a čak nije ni učestvovao na Svetskom prvenstvu sa Orlovima, koje je održano na Filipinima, a gde je naša reprezentacija osvojila srebrnu medalju nakon nesrećnog finala i meča s Nemcima.

Tim rezultatom, osvojenim srebrom, Srbija se plasirala i na Olimpijske igre u Pariz sledeće godine, što je bilo interesantno novinarima u Koloradu.

Upravo jedno pitanje je bilo vezano i za reprezentaciju Srbije, odnosno, da li će Nikola Jokić igrati u Parizu? Srpski košarkaš nije želeo da odgovori, već je samo poručio.

- Prijatelju... To je tek za godinu dana, videćemo šta će sve dotad biti - istakao je Jokić.

(Telegraf.rs)

Video: "Ovim završavamo špansku sapunicu...": Čović prokomentarisao situaciju oko Petruševa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    2. oktobar 2023 | 22:29

    Ne treba nam taj

  • Mire Naselje

    2. oktobar 2023 | 22:46

    Jokicu svaka cast, sjajan je kosarkas ali bolje resenje za nasu reprezentaciju u ovom trenutku na toj poziciji na kojoj i on igra je Milutinov. Ne kazem da je bolji od Jokica ali nije primadona vec borac (i znalac). Bolje sto odsto Milutinova nego pedeset odsto koliko bi Jokic verovatno pruzio na OLimpijskim igrama.

  • Miki

    2. oktobar 2023 | 23:02

    Iskreno nema potrebe da igra za Srbiju na olimpijadi. Ja nisam za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA