I drugi El Klasiko ove sezone pripada oslabljenom Realu: Kampacove lopte imaju oči, Kalinić solidan

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Real Madrid je i u drugom derbiju slavio protiv Katalonaca

Košarkaši Real Madrida odigrali su još jedan meč sa igračima Barselone od početka nove sezone, ovog puta u sklopu ACB lige i slavili su rezultatom 86:79, po četvrtinama 14:13; 23:20; 22:17; 27:29.

Real je ovaj meč igrao bez najboljeg centra Edi Tavareša, pa se u njegovom odsustvu istakao Vinsent Porije koji je postigao 22 poena i uhvatio osam skokova. Odličnu partiju je pružio i Fakundo Kampaco postigavši 17 poena i podelivši pet asistencija. Musa je dodao 13 poena i takođe pet asistencija.

U redovima Barselone istakao se Darijo Brizuela sa 14 poena, a dobri su bili Nikolas Laprovitola sa 12 i Rokas Jokubaitisa sa 10 poena. Nikola Kalinić je za oko 20 minuta ubacio osam poena i uhvatio samo četiri skoka.

Kroz ceo meč vodio je kraljevski klub, dominirajući u svim igračkim stavkama. Ova pobeda ostavlja Real na prvoj poziciji, ali zato stavlja Barsu u problem, pošto imaju skor od dve pobede i jednog poraza.

(Telegraf.rs)

Video: Crveno-beli se muče sa skokovima i imaju malo vođstvo, domaćin se raspucao u Laktašima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA