Grobare će ovaj snimak zaboleti, a možda i neće? Miljenik navijača već akcija po NBA ligi!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Bivši košarkaš Partizana će imati ulogu u ekipi

Prošlog leta je u Partizan stigao Dante Egzum iz Barselone, a odmah se pokazao i kao odlično pojačanje, te je bio i jedan od glavnih igrača u ekipi crno-belih koja je osvojila ABA ligu posle dugog posta, dok je stigla i do TOP 8 faze Evrolige, gde je malo nedostajalo i do fajnal fora.

Upravo je Australijanac bio jedan od najboljih igrača ekipe, pogotovo jer je igrao na poziciji plejmejkera, bio je dobar kako u napadu, tako i u odbrani, a njegova eksplozivnost je nešto o čemu se i dalje govori u okvirima košarkaške Evrope.

Igre u Partizanu su mu zaradile i ugovor u NBA ligi, gde je otišao put Dalas Maveriksa, a već na prvim treninzima je pokazao i delić svoje eksplozivnosti i delić svojih mogućnosti, što je viđeno i širom društvenih mreža,

Klip Dantea Egzuma sa treninga Dalasa je osvanuo na Tviteru, a upravo je radio ono što je radio i u Partizanu tokom čitave godine - odigrao je odličnu odbranu, a demonstrirao je i svoje plejmejkerske sposbnosti, te je pronašao saigrača samog u uglu, što je ovaj pretvorio u pogodak.

Ipak, treba reći da je reakcija u odbrani dosta atraktivnija.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA