Vladimir Jovanović posle poraza od Zvezde: "Imali smo naše šanse, Miloš Teodosić je velemajstor"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Trener Igokee kaže da ima za čim da žale

Košarkaši Crvene zvezde su na odličan način započeli sezonu u ABA ligi, pošto su u Laktašima slavili protiv Igokee sa 83:61, i to na pogon Majka Tobija, novog pojačanja, koji je imao čak 19 poena protiv ove ekipe.

Crvena zvezda se dosta dugo mučila da "načne" ovu ekipu, pokušavali su konstantno da se odlepe, ali nisu uspeli, da bi potom u drugom poluvremenu i otišli na prednost kojom su i dobili utakmicu.

Nakon meča, trener Igokee, Vladimir Jovanović, upravo je i pričao o tome da su imali šanse.

- Čestitam na pobedi Zvezdi, mislim da smo imali neke svoje šanse u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili, puno smo promašili otvorenih šuteva, oni su na neke dobre odbrane pogodili tri trojke i otišli na razliku koja nije bila realna. Nismo uspeli da odgovorimo na seriju u drugom poluvremenu, prestali smo da verujemo da možemo da se vratimo i da pobedimo, dovelo je do manja samopouzdanja u odbrani, dopustili smo lakih poena na obruču što ne sme, tek je prvo kolo, oni su evroligaš, pravljena za najveće moguće domete, puno je individualaca koji mogu jednim potezom da reše utakmicu, što je i bilo. Miloš Teodosić je napravio sedam asistencija na velemajstorski kvalitet i mi se okrećemo pripreme sledeće utakmice i to je to, mora da budemo puno bolji - istakao je Jovanović posle utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Crveno-beli se muče sa skokovima i imaju malo vođstvo, domaćin se raspucao u Laktašima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA