Džimiju Batleru je mnogo 120 dinara za litar goriva: "Ovo je pljačka, treba mi 145 dolara da napunim Bugati"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Urnebesan snimak izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama

Nije lako napuniti pun rezervoar automobila, pogotovo ne po aktuelnim cenama u Evropi, pa i u našoj zemlji. Ali gorivo je postalo kao osnovna životna namirnica, bez njega skoro da ne možete nigde da mrdnete.

I cene goriva u Sjedinjenim Američkim Državama rastu, ali su opet višestruko niže nego što je to slučaj na Starom kontinentu. Poređenja radi, litar košta oko 120 dinara.

Pa opet, to nije sprečilo košarkaša Majamija i saigrača našeg Nikole Jovića, Džimija Batlera da se požali putem društvenih mreža, gde je nastao urnebesan snimak njega na benzinskoj pumpi.

Šokirano je gledao kako cena raste dok toči svoj skupoceni Bugati, da je u jednom momentu izjavio "da je ovo pljačka i da će da ode u benzinsku stanicu da traži da mu istoče deo iz rezervoara" i "da će da pređe na električni automobil".

Kada je ušao u automobil, postavio je pitanje.

- Da li možete da verujete da treba 145 dolara kako biste napunili rezervoar Bugatija. To je ludo... Neverovatno - šokiran je bio Batler.

Poređenja radi, cena goriva u Srbiji po litru trenutno iznosi 213 dinara za evrodizel, što će reći da bi ga isto zadovoljstvo kod nas koštalo oko 257 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Davidovac otkrio šta misli o tome da je ovo najbolji tim Zvezde ikada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    27. septembar 2023 | 12:41

    Sreca nasa pa mi imamo naseg predsednika koji nam je postavio standard da i ne osecamo da imamo najskuplje gorivo u regionu a i šire...

  • Boško

    27. septembar 2023 | 12:07

    On ni ne zna sta vozi!

  • Sta ces

    27. septembar 2023 | 12:09

    Nismo mi u mogucnosti da pljackamo svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA