Nikola Jokić vozi još jednu zver: Moćni Rols Rojs vredan 800.000 evra, napravljen samo za njega

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 33

Auto dostojan najboljeg košarkaša sveta

Nikola Jokić je ovih dana u Srbiji i uživa i odmara u rodnom Somboru, gde je proveo skoro čitavo leto, uz povremene odlaske do Foče na rafting Tarom, ili u Italiji zbog trke svojih konja, zbog kojih je obišao i nekoliko gradova u Srbiji gde su se održavale konjičke trke, a bio je i u Beogradu na proslavi košarkaša Srbije nakon što su se sa Filipina vratili sa srebrnom medaljom.

Poznato je već da Nikola Jokić vozi moćni džip "Brabus", koji je iz posebne edicije i urađen je posebno po njegovoj želji.

Da Jokić voli ovako moćne automobile, dokaz je i fotografija koja je nedavno objavljena na društvenim mrežama, a gde se vidi da ovoga puta nije za volanom "Brabusa", već Rols Rojsa.

Kada se malo istraži, može se videti fotografija koju je još 2021. godine objavio Harison Vind, novinar Denver Posta, koji je specijalizovan za praćenje Denver Nagetsa, a ujedno i njihove glavne zvezde Nikole Jokića.

Tada se vidi da je Nikola Jokić pozirao pored moćnog Rols Rojs Fantoma II, čiji je vlasnik očigledno i postao tih dana.

Ovaj brutalni automobil košta oko 800.000 evra. Ima neverovatnu moć od 563 konjskih snaga, uz gotovo nečujan na premoćan V-12 motor ispod haube. Do 100 km/h stiže za 5,1 sekund.

Enterijer je prilagođen kupcima, jer je prozivodnja ovih automobila ograničena i proizvodi se u malom broju na godišnjem nivou, a očigledno samo za probranu klijentelu, što Jokić svakako jeste.

Ono što je posebna priča, jeste da putovanje u ovom automobilu predstavlja neverovatan doživljaj. Putnici imaju mogućnost da imaju električno podesiva sedišta sa masažom, rashlađivanjem, displejom za zabavu i informacije, gde mogu da igraju igrice, surfuju na internetu ili gledaju filmove.

Takođe najmodernija tenhologija omogućava i olakšanja jer automobil poseduje poseban režim za noćnu vožnju, poseban sistem laserskih svetala, upozorenja na opasnost od sudara ili napuštanja zemlje, napuštanju trake...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Kosarka_bez_granica (@kosarka_bez_granica)

Takođe, očigledno je Jokić ljubitelj kombinacije narandžasto - žute boje, pa mu je enterijer i ovog automobila, kao što je to slučaj i sa Brabusom, u ovoj boji.

Pogledajte i sami kako izgleda model automobila koji poseduje Nikola Jokić.

Prisetite se takođe i njegovog Mercedesa Brabusa, koji je često vozio i po Somboru:

Video: Otkrivamo na šta Jokić troši svoje milione: U štali ima bogatstvo, a za zver u garaži je dao mnogo

(Telegraf.rs)

Video: Jokić sa porodicom u besnoj mašini napustio aerodrom i pošao put rodnog Sombora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA