Obradović posle turnira u Atini: "Za nas su neke stvari sada jasnije..."

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Crno-beli se u ponedeljak vraćaju u Beograd, a narednog ponedeljka, drugog oktobra igraju na svom terenu sa ekipom Mornara u prvom kolu regionalne ABA lige

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da nezadovoljan porazom od Bajerna u meču za treće mesto na Memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini.

Partizan je ranije danas u Atini izgubio od Bajerna rezultatom 99:95.

- Bio je vrlo koristan turnir za nas da vidimo šta možemo pred takmičarske utakmice koje sada slede. Za nas su neke stvari sada jasnije - izjavio je Obradović posle utakmice.

Crno-beli se u ponedeljak vraćaju u Beograd, a narednog ponedeljka, drugog oktobra igraju na svom terenu sa ekipom Mornara u prvom kolu regionalne ABA lige.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Govor Željka Obradovića na otvaranju košarkaške klinike "Dušan Ivković" u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sad je jasnije

    24. septembar 2023 | 21:01

    Trebaš da preuzmeš Borac iz Čačka da vidimo tvoju stručnost i sposobnost šta možeš da uradiš sa njihovim budžetom.

  • Lakirana cipelica

    24. septembar 2023 | 20:56

    Igra je tu negde, problem je tanka rotacija. Ne mogu da zadrze prednost koju prva petorka napravi. Nista strasno, vidi se napredak u igri u nekim segmentima. Steta sto nemamo malo vise novca za dva igraca kao ostale ekipe u evroligi ili zvezda kod nas. Sve u svemu izboricemo top8 ali da je lesor ostao i jedan dobar plej igrali bi top4. Za partizan zime nema ali zato nasem drugom predstavniku treba dosta srece da se nama velikanima prikljuci gore na tabeli. Mislim da je red da to ove sezone urade i da nema izgovora.

  • naravno

    24. septembar 2023 | 20:37

    jasno je treba će ti veći budžet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA