Svetske kladionice ne veruju Partizanu i Zvezdi u Evroligi: Željkov tim ispred crveno-belih u trci za pehar

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Bukmejkeri vide večite rivale u sredini tabele ove sezone

Bliži nam se početak nove, verovatno još uzbudljivije sezone u Evroligi. Prvi put ćemo na delu videti i plej-in, što znači da Partizan i Crvena zvezda imaju još veće šanse da se domognu razigravanja na kraju takmičarske godine.

Na oko desetak dana pred početak nove sezone, svetske kladionice rešile su da objave kvote za osvajače takmičenja. A večiti rivali našli su se bukvalno u samoj sredini kada je u pitanju verovatnoća da bi na kraju mogli da podignu trofej namenjen pobedniku.

Najveći favorit je ekipa Real Madrida, inače aktuelni šampion Evrolige, a trijumf Kraljevića u takmičenju meri se kvotom 5,00. Odmah iza njih nalaze se dva tima sa identičnom kvotom - 7,00, a to su Panatinaikos i Monako. Četvrti i peti su Fener i Olimpijakos koji je vrednovani sa po 9,00.

Sledi Barselona koja je "procenjena" sa kvotom 9,50, a onda i vrlo jaka Olimpija iz Milana koja stoji na kvoti 11.

Zatim slede Anadolu Efes i Makabi, čija je kvota stavljena na po 15, da bi Partizan bio 10. favorit u takmičenju i pobeda crno-belih bi vam na 100 dinara donela natrag 1.600, pošto je kvota na Željkov tim - 16.

A Crvena zvezda je odmah iza svog velikog rivala sa kvotom 21, odnosno na 100 dinara biste nazad dobili 2.100.

U dnu tabele nalaze se Žalgiris, Valensija i Bajern iz Minhena (kvota 41), potom Baskonija (kvota 51), Virtus iz Bolonje (kvota 67), Asvel (kvota 201) i Alba iz Berlina čija bi vam senzacionalna pobeda donela prolaz kvote 251.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović pobesneo na igrače tokom tajmauta protiv Studentskog centra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    23. septembar 2023 | 10:04

    Mi smo uvek ispred zvezde, to je sve normalno. A da Zeljko Obradovic vodi ekipu zvezde onda bi miljenica bila na 4.tom mestu po kvoti, srazmerno ulozenom novcu i imenima igraca...

  • majda

    23. septembar 2023 | 10:55

    Zasto se uvjek veze ovaj mali albnaski klub za velikana Srbije Partizan.razlika je kao nebo i zelja..koga u evropi zanima nebitan mali tiranski klub..nema smisla..jasno da oni u evropi ne prestavljaju bas nista...zba se ko je ko a ko niko i nista

  • Granata

    23. septembar 2023 | 13:15

    Pa realno gledano tako je, al u praksi nije kao na papiru... Videlo se prošle godine kad Efes nije ušao u Top8 a svi su ih videli tamo... Mislim da svi imaju šanse, sem Albe i Asvela...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA