Serž Ibaka prepun hvale na račun trenera Bajerna: "Laso je fantastičan trener i odlična osoba"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaš i trener su sarađivali u Real Madridu

Bajern je u novoj sezoni potvrdio visoke ambicije, a u prilog tome govori angažovanje Serža Ibake. Ovaj košarkaš, koji je svojevremeno slovio za zvezdu NBA lige, naveo je da je Pablo Laso bio taj zbog koga se odlučio da potpiše za minhenski klub.

- Privilegija je pridruđiti se klubu koji ima bogatu istoriju kao Bajern. Laso je fantastičan trener i odlična osoba. To je najvažnije. Ja sam u periodu karijere kada mi je bitno da sarađujem sa dobronamernim ličnostima - rekao je odlični krilni centar.

Podsećanja radi, Ibaka i Laso su sarađivali u Real Madridu sada već davne 2011. godine. Tada je krilni košarkaš potpisao kratkoročni ugovor sa Madriđanima zbog činjenice da je u NBA na snazi bio lok-aut.

Mnogi pamte duel između Partizana i Reala te sezone, kada su u prepunoj hali Pionir na krilima Pekovića crno-beli trijumfovali sa 80:79.

- Košarka je ipak igra. Bitno mi je da ako provodim vreme sa nekom osobom radeći naporno i putovajući, da se radi o čestitom čoveku. A to najbolje opisuje Pabla - naglasio je Ibaka.

Ibaka je u NBA ligi sa uspehom nosio dresove Oklahome, Orlanda, Toronta, Klipersa i Milvokija.

Sa Torontom je u sezoni 2018/2019 bio šampion NBA lige.

Takmičenje u Evroligi startuje 5. oktobra, a rival Bajernu na otvaranju takmičenja biće Alba.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić o Bajernu i Evroligi: "Ne verujem u kukanje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA