Očinski savet Avramovićevog oca Aleksi: "Gledaj na sport ovako i postizaćeš velike uspehe"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Slobodan Avramović otvorio dušu

Košarkaši Srbije su u Manili uspeli da ostvare istorijski uspeh osvajanjem srebrne medalje, a istakao se jedan među najboljima - Aleksa Avramović.

Njegov otac je u emisiji "Prvi red" pričao o Aleksinim počecima i još mnogo stvari, kao što je popularnost igrača, njegovog sina.

- Naporno je, ali i slatko. Ostvaruju se zajedničke želje. Prvo njegovi dečački snovi, a onda i moji roditeljski - počeo je Slobodan Avramović.

Otkrio je koji je prvi sportski rekvizit koji je kupio sinu kad je još bio dete.

- Kada se rodio, kupio sam košarkašku loptu, ali onu staru, kožnu, to su bile one Tigrove lopte, ali verujte da nikada nije izašla na beton, samo se na parketu koristila. Kao mali je počeo da trenira tenis, bio je veoma aktivan i brz. Međutim, tenis mu je postao dosadan, jer mu se besomučno udaranje loptice nije dopalo i sam je tražio da krene da igra košarku – dodaje Avramovićev otac.

Potom je dodao kako se svaka poruka podrške završava u komunikaciji sa Aleksom.

- Svaka naša poruka i reči podrške, završavaju se: „Mi volimo tu igru i to je samo igra“. Dokle god razmišlja da je to uvek igra i da je takmičenje nadmetanje, kao i da su mu sportisti sa druge strane prijatelji, a ne rivali, postizaće ovako velike uspehe - kaže stariji Avramović.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte završnicu meča Partizan - Studentski centar posle koje su crno-beli ostali bez pehara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    21. septembar 2023 | 15:14

    Obojica su zagriženi Zvezdaši. Matori Avram mesec dana nije izlazio iz kuće od sramote kad je Aleksa potpisao za Partizan, ali su mu ponudili trostruko više para nego što je dobijao u Španiji i prihvatio je.

  • Huka

    21. septembar 2023 | 15:31

    E gde njega nacoste pa on je preprodavac tatstove rakije nema coveka u gradu da ima pozitivan stav o njemu

  • Oldtajmer

    21. septembar 2023 | 14:48

    U zdravoj porodici i deca su normalna. Zato se valjda i ulažu velike pare u obesmišljavanju porodice kao institucije od onih koji zagovaraju 'zlatnu milijardu'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA