Boban Marjanović ostaje u NBA ligi! Srpski centar ponovo potpisao za Hjuston Roketse, pripašće mu lepa suma

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Vest potvrđuje specijalizovani portal "Hoops Hype" iz više izvora

Kako je već pre oko desetak dana najavio Adrijan Vojnarovski, danas izgleda sve dolazi na svoje mesto. Boban Marjanović ponovo će potpisati ugovor sa Hjuston Roketsima, čime će se zadržati u NBA ligi.

Vest je preneo specijalizovani košarkaški portal "Hoops Hype" na osnovu više izvora, a na isto to se nadovezao i Sportando.

Prema nezvaničnim informacijama, Majanović je potpisao jednogodišnji ugovor sa Roketsima koji je vredan 2,89 miliona dolara. Isto tako, Bobiju je garantovano barem 1,3 miliona iz tog ugovora u bilo kom slučaju.

On je prethodne sezone odigrao 31 meč za franšizu iz Teksasa.

U proseku je prethodne sezone imao 3,3 poena po meču uz 1,9 skokova i 0,3 asistencija. Iz igre je šutirao 68,3%.

Videćemo kakvu ulogu će imati ove sezone u Hjustonu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte završnicu meča Partizan - Studentski centar posle koje su crno-beli ostali bez pehara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    21. septembar 2023 | 04:50

    Njegova statistika je uzas,zato sto ga ne uvode na svaki mec a i kad ga uvedu to je najvise 2 min.Bobi moze mnogo vise! Meni je ne shvatljivo da ga ne zovu u reprezentaciju.Poveli su centra koji nije usao na mec u finalu!Reprezentacija ne sluzi da uci igrace,vec da pobedjuje sa iskusnim igracima!!!

  • Suger

    21. septembar 2023 | 09:19

    On je jos kosarkas? Meni deluje da se penzionisao ima 3-4 godine

  • Dragan

    22. septembar 2023 | 07:25

    Njegova statistika je uzas,zato sto ga ne uvode na svaki mec a i kad ga uvedu to je najvise 2 min.Bobi moze mnogo vise! Meni je ne shvatljivo da ga ne zovu u reprezentaciju.Poveli su centra koji nije usao na mec u finalu!Reprezentacija ne sluzi da uci igrace,vec da pobedjuje sa iskusnim igracima!!! Bobi je meni izuzetno drag, ali košarka se danas igra, na način koji Bobi ne može da isprati, a to je brza igra, puno šuteva za tri poena, puno piken rola. Zamisli kako bi Bobi branio Litvance i Nemce koji su brzi i sjajni šuteri,..nikako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA