"Rekao sam svojim igračima da je poslednji utisak vrlo važan": Barać prezadovoljan izdanjem Mege na Superkupu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ružičasti klub zauzeo je ukupno peto mesto u Podgorici

Košarkaši Mege ostvarili su izuzetno ubedljivu pobedu u meču za peto mesto na ABA Superkupu, pošto su prebacili "stotku" u duelu sa Zadrom - 78:101.

Trener beogradske ekipe, Marko Barać, naravno imao je puno razloga za zadovoljstvo i ističe da je ekipa ispunila sve zadatke i u napadu i u odbrani.

- Na početku bih čestitao igračima na velikom naporu koji su načinili da danas izgledaju ovako dobro. Defanzivno i ofanzivno su ispunili sve zadatke koji su bili stavljeni pred njih. Iz te dobre i agresivne igre u odbrani, došli smo do igre koju želimo da igramo, na otvorenom terenu sa puno kontranapada i prednosti koje smo stvorili u ranoj fazi napada. Sa druge strane, čestitam protivniku na način na koji su igrali prošlih dana. Ovde su došli bez najboljeg igrača, ali ta ekipa igra u visokom intenzitetu, vrlo fizikalno i utakmica sa njima je uvek vrlo zahtevna.

Otkrio je Barać i šta je tražio svojim igračima pre meča sa Zadranima.

- Pred meč sam tražio svojim igračima i rekao im da je poslednji utisak ono što je bitno u ovom sportu. Oni su to razumeli i posle ove utakmice nisu pokvarili sveukupan utisak koji smo ostavili za ova tri dana. Tek sada počinje najvažnije, ostaje još 10 dana da treniramo i spremimo se za prvo kolo. Ceo turnir smo iskoristili na najbolji način. U Podgorici nam je bilo vrlo prijatno, želeli bismo da se vidimo na Superkupu i sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Dabović progovorila o raskidu sa Darkovim kumom, pa šokirala: Svi bivši su me pokrali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA