Lilard otkrio gde ne bi nikada zaigrao: "Radije bih gubio svake godine nego otišao tamo"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Tamo mi je kuća, ali ne mogu da budem deo te ekipe"

Čitavo leto je proteklo, a Demijan Lilard i pored svih spekulacija još uvek nije promenio klupske boje.

Majami Hit je bio najrealnija opcija i jedina želja igrača, prema brojnim pouzdanim izvorima, ali je sjajni plejmejker i dalje u ekipi u kojoj je od početka NBA karijere.

Košarkaš Portland Trejlblejzersa u gostovanju u podkastu "It Is What It Is" je po prvi put govorio o potencijalnom odlasku. Najinteresantnija je bila izjava vezana za Golden Stejt Voriorse, ekipu iz njegovog rodnog Ouklenda.

- Poštujem to što Golden Stejt radi već osam-devet godina. Tamo mi je kuća, ali ne mogu da budem deo te ekipe. Osvojili su četiri titule i šta bi ja trebalo sada da kažem: ’Oh, idem u tim iz svog rodnog mesta?’ Ne, ne. Neko već igra na mojoj poziciji, a to je najbolji igrač ove ere, posle Lebrona Džejmsa. Nema mi to smisla, nikada to ne bih uradio, pre bih gubio svake godine nego otišao tamo - izjavio je Lilard.

Sada već 33-godišnji igrač je 2012. draftovan od strane Portlanda kao šesti pik i za jedanaest sezona u crno-crvenoj opremi na proseku je od 25.2 poena u ligaškom delu sezone i 25.7 u plej-ofu.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo nema ni u igrici: Lilard još jednom trojkom u poslednjim sekundama za drugi produžetak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA