Lesor ne zaboravlja Grobare: "Ono iz Partizana se ne može ponoviti, da se vidimo ponovo na F4"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ne zaboravlja na crno-bele uspomene

Za Matijasa Lesora je bilo poznato da će po zavšetku sezone otići iz kluba, bilo je samo pitanje gde, a ubrzo je i odgovor na to došao.

Posebna veza koju je napravio sa navijačima Partizana je neraskidiva, a ne samo sa njima nego i sa saigračima. O tome je pričao u intervjuu za Sport Klub.

- Joanis i ja se definitivno odlično slažemo iz perioda provedenog u Partizanu. Prošle godine smo se baš zbližili, bila je to odlična grupa. Svi smo i dalje u kontaktu i još dugo ćemo biti kao porodica - počeo je Lesor.

Objasnio je vezu sa navijačima i šta misli o onima u novom klubu.

Iskreno, ne mogu da dođem ovde i da kažem da ću stvoriti isto ono što sam imao u Partizanu. To je bila posebna povezanost. Imao sam nevertovatnu sezonu, ali ni pred start prošle sezone nisam mislio da će biti tako. To se desilo prirodno. Sada ću dati sve što imam za ovaj tim, pa ću videti kako će navijači reagovati. Ne bih da poredim dva tima, znam samo da mi je blagoslov činjenica da mogu da igram pred ovakvim navijačima, koji se ubrajaju među najbolje na svetu. Greška bi bila da svesno idem da ponovim ono što se desilo u Partizanu, već ću ići korak po korak, pa ćemo videti - dodao je Matijas Lesor.

Potom je izrazio želju gde bi voleo da se susretne sa ekipom Partizana u narednoj sezoni.

- Video sam da Panter pokušava da mi ukrade ulogu. Šalim se. Nadam se da ćem igrati jedni protiv drugih na fajnal foru Evrolige - zaključio je Lesor.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan - Mega: Drama pred poslednjih 10 minuta, crno-beli potpuno nadigrani!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NANELY

    19. septembar 2023 | 23:05

    Zato si prvi otiso iz Partizana i od grobara, aj pali vise sa tom pricom privrzenosti itd, daleko ti lepa kuca, bio si mnogo gotivan ali sada......

  • Predrag

    20. septembar 2023 | 12:01

    Kaminski ce Lesora da stavi u dzep!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA