Ništa od pojačanja za Partizan: Željko Obradović otkrio da je sve palo u vodu zbog povrede

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Bivši košarkaš Budućnosti ipak neće pojačati crno-bele

Trener Partizana Željko Obradović otkrio je posle pobede Partizana nad Megom u četvrtfinalu ABA Superkupa da bivši igrač Budućnosti iz Podgorice Danilo Nikolić više ne trenira sa crno-belima.

Nedavno je Nikolić počeo da trenira sa crno-belima, sa kojima je bio na pripremama na Kopaoniku, ali sada je trener Obradović otkrio novinarima u Crnoj Gori da od angažovanja Nikolića neće biti ništa, jer se on povredio.

- Danilo Nikolić se na žalost povredio na pripremama, problem sa istegnućem mišića. Spremni smo bili da mu pomognemo u oporavku, međutim on se odlučio da to nije potrebno i izgleda da je u Podgorici, da je došao, tako da nije sa nama. U trenutku kad smo razgovarali da dođe sa nama na pripreme bilo je dobro i njemu i nama, na žalost desilo se to nakon 5-6 dana. Imao je taj bol i kada je otišao u Beograd na magnetnu rezonancu videlo se da to iziskuje desetak dana pauze, tako da se nadam da će se oporaviti i želim mu sve najbolje - rekao je Obradović.

danilo nikolić foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Video: Hit scena pre meča Partizan - Mega: Smailagić pozirao iza sudija i ukrao šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA