Simanić se emotivnom porukom oglasio na Instagramu: "Veče za pamćenje, neverovatni ste"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sjajna atmosfera ispred Skupštine Beograda

Košarkaška reprezentacija Srbije postigla je izvanredan uspeh na ovogodišnjem Mundobasketu. Orlovi su pred prvenstvo bili suočeni sa otkazima brojnih košarkaša, neke od njih nisu zaobišle povrede, dok je Boriša Simanić na samom turniru zaradio tešku povredu.

Naime, srpski košarkaš je na meču sa Južnim Sudanom posle duela sa Nunijem Omotom dobio nezgodan udarac u predelu bubrega zbog čega je čak dva puta operisan, da bi mu kasnije bubreg bio i odstranjen.

Oporavak Simanića je važniji od uspeha, a lekari veruju da će u dogledno vreme nastaviti sa košarkom. On je bio na balkonu Skupštine Beograda i taj trenutak doživeo je veoma emotivno. Hiljade ljudi je uglas skandiralo njegovo ime, a on se povodom toga oglasio i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

- Veče za pamćenje, neverovatni ste - napisao je Boriša Simanić.

Pre izlaska na balkon Skupštine grada on je bio i na prijemu kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon kog je u razgovoru za Prvi program Radio Beograda rekao da se oseća dosta bolje.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA