≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši košarkaš Partizana se vratio u ABA ligu i potpisao za Igokeu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusni plejmejker ponovo u regionalnoj košarci

  • 3
Stefan Janković i Nemanja Gordić Foto: DS / MN Press

Na proslavi 50 godina postojanja mogli su da vide otprilike gde još škripi, a sada su jednu od rupa i popunili. Košarkaški klub Igokea je u sredu zvanično objavio da se Nemanja Gordić vratio posle deset godina.

Protekle takmičarske godine momak iz Bosne i Hercegovine igrao je zajedno sa Stefanom Birčevićem u Klužu, ali se sa klubom rastao nakon jedne kampanje.

Gordić je u dva navrata nastupao za Partizan, od 2012. do 2013. i od 2019. do 2020. godine, a osim crno-bele opreme nosio je i dresove Budućnosti u dva navrata, Rome, Azovmaša, Cedevite i Mornara.

U Igokei je bio u sezoni 2013/14 a jedno vreme je bio redovan i u dresu sa nacionalnim grbom.

(Telegraf.rs)

Video: Gordić ubacio loptu u koš sa pola terena!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša Le

    13. septembar 2023 | 12:26

    Još od 2007. kada su tadašnji predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee Milorad Dodik potpisali ugovor o poslovnoj i tehničkoj saradnji ili lakše rečeno fuziji, ta dva kluba su postala Partizan-Igokea odnosno Igokea-Partizan. Posle toga pa sve do danas nijednom nije rečeno ni napisano da je došlo do prestanka saradnje (što se i vidi na terenu kada Beogradski deo koalicije redovno dobija bodove unapred). Tako da se sada samo može reći da se je Gordić vratio svome jatu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA