KK Partizan otplatio više od pola poreskog duga: Evo koliko je preostalo da se plati

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 41

Nakon sravnjenja poreskog duga sa Poreskom Upravom, preostali iznos za uplatu je 3.000.000 evra

KK Partizan je danas uplatio 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga. Na ovaj način, crno-beli su započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj Upravi koja će biti završena u najkraćem mogućem roku. Tim povodom, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je izjavio:

„Nakon što smo sa Poreskom Upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, Klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj Upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne Skupštine KK Partizan“, poručio je Mijailović.

Nakon sravnjenja poreskog duga sa Poreskom Upravom, preostali iznos za uplatu je 3.000.000 evra i on će biti izmiren u najkraćem mogućem roku - navodi se na sajtu crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Ostoja Mijailović posle titule: "Rekao sam da bi i stadion bio mali za ovu utakmicu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika lirika

    12. septembar 2023 | 16:59

    Dobili su u petak 402 miliona dinara od drzave preko grada i taj novac uplatili za porez. Znaci - drzava kojoj duguju im je dala lovu da vrate kao taj dug ? A nama narodu stizu opomene upadaju u kuce i zaplenjuju za par hiljada evra?

  • HUDINI I BIG LALE

    12. septembar 2023 | 17:20

    KO JE OBRISAO ZVEZDI DUG. PROMENIO ADRESU I DODAO BG . KO JE TAJ MAJSTOR. To NAROD hoce da CUJE. STA KRIJETE.

  • Aleksandar

    12. septembar 2023 | 16:40

    Ja kad ne platim porez meni šalju kazne a ovi dužni do bola i nikom ništa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA