Lazarević otklonio sve brige navijača Zvezde: "Momci su prva liga, lako će se uklopiti"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Na trening kampu košarkaša Crvene zvezde Stefan Lazarević je dao izjavu

Košarkaši Crvene zvezde spremaju se za predstojeću sezonu, a tim povodom Stefan Lazarević, krilni igrač crveno-belih se osvrnuo na nekoliko tema.

Pre svega, osvrnuo se na nedavne promene u rosteru, pošto je Zvezda bila jedna od najaktivnijih na tržištu ovog leta.

- Predsezona kao i svaka druga, pripreme isto. Krećemo da se upoznajemo, ekipa je nova. Da iz dana u dan radimo na stvarima koje su za ovaj deo bitne. Svi smo zdravi, hvala Bogu. Spremni smo za rad i za upotpunjavanje tih stvari koje nam trebaju, a na dalje samo zdravlje da nas posluži i idemo dalje - istakao je Lazarević.

Potom se osvrnuo i na odlične uslove koje košarkaši Crvene zvezde imaju u trening centru fudbalskog saveza u Novoj Pazovi.

- To su sve igrači sa ozbiljnim evroligaškim iskustvom, CV-em i imenima, pa im neće trebati puno vremena za uigravanje. Kao momci su prva liga, to će nam samo olakšati za dalji rad. Stvarno je sve fenomenalno, od smeštaja, uslova za trening, hrane i svega, pa imamo sve što je potrebno za kvalitetan rad i taj deo priprema koji je jako bitan za ovaj deo godine - zadovoljan je krilni igrač Zvezde.

Košarkaši Zvezde su počeli pripreme prethodnih nedelju dana, a prvi pripremni meč otvoren za javnost bi trebali da igraju sa Sasarijem 9. septembra.

(Telegraf.rs)

Video: Orkestar u Manili pokušava da svira "Bože pravde"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA