Andres Noćioni ogorčen zbog poraza Argentine: "Nije fer ovo što Bahami rade"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Selekcija Argentije je odigrala kvalifikacionu utakmicu sa timom Bahama i tom prilikom izgubila

Košarkaška reprezentacija Argentine je odigrala finalnu utakmicu kvalifikacija za Olimpijske igre sa selekcijom Bahama i izgubili su rezultatom 82:75.

Bahami ove godine imaju daleko najbolji tim do sada sa profilisanim NBA igračim Erikom Gordonom, Badi Hildom i Diandre Ejtonom.

Za razliku od Ejtona i Hilda, Gordon je naturalizovan košarkaš koji je ranije nastupao za tim SAD, pa je povodom toga košarkaška legenda Andres Noćioni imao komentar.

- Sada, hladne glave, razmišljam: Da li je fer ovo što su Bahami uradili? Naturalizovati igrača koji se već takmičio za tim SAD u 5 do 12. Ovakvi potpisi pripadaju klubskim takmičenjima, a ne nacionalnim prvenstvima. To se mora promeniti. Nemojmo da izgubimo suštinu internacionalnih takmičenja.

U poraženoj Argentine najviše su se istakli Fakundo Kampaco sa 14 poena, 6 skokova i 17 asistencija, Gabrijel Dek sa 21 i Karlos Delfino sa 15 poena.

U reprezentaciji Bahama ubedljivo najbolji je bio Erik Gordon sa 27 poena, a pratili su ga Manings sa 16, Hild sa 15 i Ejton sa 10 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdana Bogdanovića sačekalo iznenađenje saigrača u avionu na putu za Kinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA