Američki reprezentativac javno rekao ono što cela Srbija misli i tiče se Nikole Jokića

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Još jedan u nizu onih koji se slažu da je Nikola Jokić najbolji košarkaš NBA lige

Mnogi smatraju da je tokom protekle sezone u NBA ligi prema Nikoli Jokiću učinjena nepravda. Nakon dva uzastopna priznanja za MVP-ja lige, ovoga puta je odlučeno da nagrada ode u ruke Džoela Embida.

Srpski košarkaš je po svim parametrima bio bolji od Kamerunca, čak i oni koji su glasali za Embida bili su svesni da čine grešku.

Veliki broj igrača stao je na stranu Jokića, a jedan od njih je i novopečeni reprezentativac Amerike i košarkaš Los Anđeles Lejkersa - Ostin Rivs.

On je za podkast "Full Send" rekao da je Jokić zaslužio priznanje, te je svoj stav i obrazložio.

- Način na koji igra je toliko jedinstven za visokog igrača. Ok, odličan je i Džoel, zaista je dobar, dominira igrom - doduše na drugačiji način. Ali Jokić - sad kad opet pričamo na temu MVP priznanja – mislim da su se glasači samo umorili od toga da ga opet proglase za najboljeg. Hteli su nekog novog - rekao je Ostin.

Jokić je ove sezone vodio Denver do istorijske titule u NBA ligi, dok veći deo navijača, uz struku i aktivne igrače, smatra da je momak rođen u Somboru poslednje tri godine ubedljivo najbolji pojedinac u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Tokom prethodne sezone prosečno je beležio 24,5 poena, 11,8 skokova i 9,3 asistencije po meču.

(Telegraf.rs)

Video: Pričao sam sa Jokićem rekao mi je sve: Bogdan Bogdanović otkrio detalje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA