Stajling Miška Ražnatovića oduševio Amerikance na Mikonosu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Srpski košarkaški agent nije propustio meč između Mege i koledža USC, gde je bilo pregršt talentovanih igrača

Košarkaši Mege nalaze se na pripremama na Mikonosu, gde su odigrali meč protiv Univerziteta Južna Kalifornija i tesno izgubili u poslednjim sekundama, a sa ovim čuvenim američkim koledž timom će odmeriti snage i u petak od 18 časova.

Mega će na drugom meču biti pojačana i Nikolom Topićem, koji je stigao na Mikonos da se upozna sa novim igračima i stručnim štabom, a koji je ekskluzivno za Telegraf pričao i o prelasku iz Zvezde, kao i o reprezentaciji Srbije i dogovoru sa selektorom Svetislavom Pešićem.

Oko 300 navijača u hali na Mikonosu moglo je da uživa u sjajnoj košarci i da na obe strane vidi pregršt talenata od kojih će mnogi nesumnjivo uskoro zaigrati i u NBA ligi.

Kakvo je interesovanje bilo za ovaj meč u Americi, posebno govori i to da je NBA TV prenosio meč uživo.

U hali su pretežno na tribinama bili američki navijači, a bilo je i članova porodice igrača USC-a, koji su žustro bodrili svoj tim.

Meč nije propustio ni Miško Ražnatović, najmoćniji košarkaški agent Evrope, koji je duel gledao iz prvih redova pored terena.

Nedaleko od njega bila je i njegova ćerka Maša Ražnatović, koja je inače košarkašica, pa su zajedno mogli da uživaju u sjajnoj košarci koju su pružili igrači Mege i USC-a.

Posebno se istakao i stajling Miška Ražnatovića, koji je na utakmicu došao u ležernoj odevnoj kombinaciji, u belim bermudama i ljubičastoj lanenoj košulji.

Reporteri Telegrafa imali su prilike da čuju i Amerikance koji su bili na tribini iznad samog terena, koji su posebno pohvalili stajling srpskog agenta.

- Fenomenalna košulja i sjajan stajling - rekao je jedan od roditelja igrača USC-a dok je Miško prolazio pored njih i pozdravio ih.

Pogledajte i galeriju sa samog meča:

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Topić o prelasku iz Mege u Zvezdu i dogovoru sa Svetislavom Pešićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roze je za curice

    10. avgust 2023 | 17:20

    Jos da smrsa 20 kg, da izgleda pristojno! A ne ko da je progutao 3 kosarkaske lopte!

  • Gbp

    13. avgust 2023 | 08:31

    Sekundarac sa pudlom pod ruku i mars iz kosarke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA