Urnebesna scena: NBA igrač video dete u njegovom dresu, pa ga pohvalio, ali dobio "ispalu" od klinca

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nešto što se ne viđa svakoga dana

U NBA ligi postoji ogroman broj košarkaša, gde neki dođu na veliku scenu i zasluže mesto "pod zvezdama", a neki su obično tu i "igrači su uloge". Međutim, Met Meklung nije jedan od njih, s obzirom na to da je on i aktuelni pobednik u zakucavanju na "Ol-Staru".

Ali, čak i uprkos toj tituli, Meklung nije toliko popularan među prosečnim gledaocima, u šta se uverio i na sopstvenoj koži.

On je snimao jutjub video zajedno sa Denijem Kuperom, inače individulanim trenerom u NBA ligi, kada je sreo u parku jedno dete koje je nosilo upravo njegov dres. Meklung je odlučio da ga pozdravi i pohvali mu dres, dok je dete nonšalantno odgovorilo sa "hvala", očigledno i ne znajući ko je.

Ipak, tada je Deni otrčao do deteta koje se vratilo sa majkom, zajedno se slikao sa košarkašem, a dobio je i potpis na dresu za uspomenu.

(Telegraf.rs)

Video: Zakucavanje za titulu ABA lige: Egzum odvalio obruč za ključno vođstvo Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    2. avgust 2023 | 11:35

    Razlika izmedju Kobija i Lebrona u odnosu na ostale je upravo ova. Jokic da proseta ulicama nekog americkog grada ne bi ga 1% ljudi prepoznalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA