Srbija će igrati protiv prvog pika NBA drafta: Dominikana dobila Ol star igrača pred Mundobasket!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Srbiji otežan put do četvrtfinala

Košarkaška reprezentacija Dominikanske Republike dobila je ogromno pojačanje za Svetsko prvenstvo u košarci pošto je superstar Minesote, Karl Entoni Tauns potvrdio učešće za nacionalni tim. 

As Timbervulfsa se oglasio putem društvenih mreža i u video poruci potvrdio da će igrati za svoj tim na predstojećem Mundobasketu.

- Pozdrav svima? Javljam se vrlo sa velikim, velikim, velikim vestima. Tako sam ponosan što mogu da kažem da ću uskoro obući dres i ponovo predstavljati svoje korene, Dominikansku Republiku. Uvek je bilo veće od igre – predstavljanje zemlje moje majke, moje zemlje, Dominikanske Republike - rekao je on i dodao:

- Jedva čekam da ponovo obučem taj dres i igram neverovatnu košarku na FIBA Svetskom prvenstvu. Vidimo se na terenu. Videćemo se tamo na Filipinima - rekao je on.

Dominkanska Republika će igrati u Grupi A sa italijom, Angolom i Filipinima, prve dve ekipe će obezbediti plasman u narednu fazu i ukrstiti se sa Grupom B u kojoj igraju Srbija, Kina, Portoriko i Južni Sudan.

Da podsetimo, Tauns je 2015. godine izabran kao prvi pik na draft od strane Minesota Timbervulfsa, tri puta je nastupio na Ol staru. Takođe, izabran je za rukija godine 2016. godine, ana Ol staru 2022. godine pobedio je u brzom šutiranju trojki.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vu

    31. jul 2023 | 19:55

    Neko voli svoju zemlju i svoj narod, a neko svoje konje. Neko ispadne čovek, a neko k...

  • Republika Srpska

    31. jul 2023 | 19:45

    Bravo za njega sto hoce da igra!

  • Geras

    31. jul 2023 | 18:05

    Ima da nas pokida svaka reprezentacija.... Ako ne budemo ginuli za svaki napad ništa nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA