≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirotić ima ponudu Reala i nekoliko NBA klubova!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao i 2.5 miliona evra po sezoni od Milana

  • 3
Nikola Mirotić, Zek Ledej, KK Partizan Foto: MN Press

Doskorašnji košarkaš Barselone Nikola Mirotić pregovara sa čelnicima Olimpije iz Milana, objavio je danas italijanski dnevnik Korijere dela Sera (Corriere della Sera).

Kako se navodi u tekstu, Mirotić (32) pregovara o ugovoru na dve plus jednu godinu koji bi mu garantovao 2,5 miliona evra po sezoni.

Ističe se da konačan dogovor sa čelnicima šampiona Italije još uvek nije postignut jer Mirotić navodno ima i ponudu Reala, kao i nekoliko NBA klubova.

Tokom karijere u Americi, Mirotić je bio član Čikaga, Milvokija i Nju Orleansa, dok je u Evropi igrao za dva najveća španska - Real i Barsu.

Podsetimo, Mirotić je bio na korak od prelaska u Partizan. činilo se daje sve gotovo, crno-beli su otkrili da im je iskusni košarkaš dao reč, ali se na kraju javio i poručio da ne želi da igra u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    28. jul 2023 | 13:16

    Pa zar se nije obećao Željku, a još više Ostoji… čak su objavili i detalje dvogodišnjeg ugovora… i posle im krivi Zvezda, Čović, Terzić, Vučić, sile osovine koje su se urotile protiv “institucije, avangarde”…ccccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA