Barselona "tera" i Kalinića: Hoće li reagovati Zvezda?

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nije delovalo da bi to moglo da se desi ovog leta, ali se situacija izgleda promenila

Gde će Nikola Kalinić ovo leta?! Iskusni krilni košarkaš koji neće igrati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu, možda neće ostati u Barseloni.

Iako je delovalo da je pozicija srpskog košarkaša u "Blaugrani" sigurna i da će ga zadržati, sada iz Italije stižu informacije da će i on napustiti Kataloniju poput mnogih saigrača iz prošle sezone.

Vest o tome je objavio italijanski novinar Andrea Kalconi, čovek koji je između ostalog i prvi javio da će Nikola Mirotić odbiti Partizan.

Daljih, informacija osim toga da Kalinić napušta Barsu, nije dao. No, poznato je da Barselona "kreše" svoj budžet i da su se zato oslobodili i Mirotića i još nekih igrača.

Ipak, usled ove informacije svakako će se "upaliti lampice" pre svega kod navijača Crvene zvezde koji će svakako želeti da vide jednog od svojih miljenika ponovo u crveno-belom dresu. Iako je izvorno krilo, Kalinić može da pokrije i poziciju krilnog centra što je upravo pozicija na kojoj traže igrača na Malom Kalemegdanu.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon što je izvrteo Turke sad okreće ćevape i pljeske: Kalinić kao "ludi" roštiljdžija u Istanbulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA