Predsednik Panatinaikosa pričao o Mirotiću: "U Beogradu sam zbog njega? Pa... Išao sam na koncert"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ima li istine?

Čitava Evropa je pomno pratila sudbinu Nikole Mirotića i njegov odabir novog kluba. Već je sve bilo viđeno da to bude Partizan, ali, španski reprezentativac je odlučio da ipak kaže "ne" crno-belima, i to je objavio putem Instagram profila.

Mirotić je svoju odluku objavio putem društvenih mreža, a to je odmah otvorilo i vrata drugim klubovima, između kojih najpomnije čitav slučaj prati Panatinaikos, koji je ostao i bez Toka Šengelije, koji na kraju krajeva i neće napustiti Virtus.

Dokle je PAO spreman da ide, govori i podatak da je njihov predsednik Dimitris Janakopulos već došao u Beograd, a iako prvi navodi kažu da je došao zbog Mirotića, on je to negirao. Naime, Janakopulos tvrdi da je Beograd samo bio "prolazna stanica" do Nice, gde je išao na koncert Vikenda.

- Pogledao sam svoj ajped i video sam 10.000 poruka. Sada prate i naše letove, rečeno je da sam bio u Beogradu gde sam pregovarao s Mirotićem, ali ne, bili smo na koncertu Vikenda u Nici - rekao je kratko Janakopulos.

(Telegraf.rs)

Video: Hit izjava Mirotića kad je video da je gazio liniju pre ključne trojke!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA