Čović otkrio zašto su Kampaco i Vildoza napustili Crvenu zvezdu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Pitanje koje je interesovalo sve navijače

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, pričao je u opširnom intervjuu za Eurohoops o planovima i budućnosti kluba sa Malog Kalemegdana, a dohvatio se i teme odlaska dva Argentinca, Luke Vildoze i Fakunda Kampaca.

Mnogi navijači su hteli da njih dvojica ostanu u redovima crveno-belih, ali se Kampaco vratio u Real Madrid, a Vildoza je pojačao ekipu Panatinaikosa.

- Kampaco je izabrao da se vrati u Real i ispoštovali smo njegovu odluku, on je sjajan čovek koji je dobio dosta ljubavi od naših navijača zbog svog posvećenog zalaganja, od kluba i saigrača. Mislim da ta njegova odluka nije samo ekonomske prirode, nego i zbog komforta i njegove porodice. Poštujemo to. Činjenica je da smo uspostavili jaku relaciju možda bude bitna u tome da se vrati jednog dana. On je dobio i veoma unosnu ponudu da igra za gradskog rivala, ali je odbio pre nekoliko dana. Bez razmišljanja je odbio. Želim mu puno sreće, zdravlja i uspeha u Realu - kazao je Čović, a onda nastavio o Vildozi.

- Što se tiče Luke, imao je veoma turbulentnu sezonu u svakom smislu, ali je dobro startovao, a nakon toga su ga uzele povrede i neki problemi koji su mu sklonili fokus, nevezane za košarkaški teren. Luka je Argentinac koji je ostavio trag u Zvezdi, koji je dobio veliku ponudu od Panatinaikosa koju nismo mogli da izjednačimo i to je to. Zvezda je izgradila imidž kluba koji može svojim igračima da podigne višestruko cenu, da im podigne i obnovi karijeru. Podsetiću vas na Lorenca Brauna, Bilija Berona i na mnoge druge. Slično je i sa Lukom. Želim mu sve najbolje u Panatinaikosu - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P. F. K.

    22. jul 2023 | 11:37

    Čoveče dal ti je kriv Savić što si mućkao sa ugovorima. Mućkao si ali u skladu s propisima izgleda

  • Srbenda

    22. jul 2023 | 12:53

    Živ i zdrav bio još duugoo, doktore legendo!

  • ARS

    22. jul 2023 | 11:49

    To samo ,,interes" možeda spoji dva biznismena i to pod zaštititom sportskog kluba, sportskog radnika Čovića i gle slučaja sportskog radnika Terzića a koliko su sportski radnici sami procenite ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA