Sprema se potpis na Malom Kalemegdanu: Zvezda bi da čuva svoje "dete" i naredne tri godine!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 23

On bi produbio rotaciju ekipe

Crvena zvezda ovog leta veoma naporno radi na jačanju tima za iduću sezonu. Na Mali Kalemegdan je stiglo već osam igrača, potpisan je novi ugovor sa Lukom Mitrovićem, dok se priprema i još jedan produžetak saradnje na Malom Kalemegdanu.

Kako tvrdi "SportKlub", Crvena zvezda je ponudila ugovor Stefanu Lazareviću koji će uskoro i biti potpisan, s obzirom na to da su se klub i igrač dogovorili i uspostavili usmenu saradnju prema kojoj će krilni košarkaš ostati i naredne tri godine u crveno-belom.

Lazarević je doslovno "dete" Crvene zvezde, gde je prošao mlađe kategorije, dok je košarkašku afirmaciju sticao u FMP-u, sve dok ga povreda kolena nije odvojila sa terena skoro dve godine. Igrao je u Crvenoj zvezdi, pa se vraćao u FMP, da bi 2021. godine bio ponovo priključen prvom timu.

Inače, što se tiče primanja ovog košarkaša, on je i u prethodnoj sezoni bio među najniže plaćenim, a ista ga sudbina očekuje i ove sezone.

Tokom prethodne sezone u Evroligi, Lazarević je odigrao 30 utakmica za Crvenu zvezdu i prosečno je beležio nešto više od četiri poena po meču.

(Telegraf.rs)

Video: Lazarević pruža ruku magičnom Gaučosu: "Nadam se da će Kampaco biti još bolji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    17. jul 2023 | 08:32

    Dete od 30 godina koje ne moze pogoditi zicer iz pet pokusaja. Bacanje para.

  • Mirko

    17. jul 2023 | 08:13

    Ne mogu da vjerujem da oce da ostane.Decko napad igra ispod 0

  • Gagy

    17. jul 2023 | 08:18

    Ovo dete u avgustu puni 27 godina, pa on je vec zreo igrac ali nista nije pokazao u toku karijere.Pa kada ce ako nije do sada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA